Wild West turneringer hos 24h Poker

24h Poker har den næste uge valgt at skrue godt op for værdien i deres spændende Wild West turneringer. Med mere end €324.000 i samlet præmiepulje og et indskud i hver turnering på bare €0.25 må man sige at de øvrige value turneringer har mødt sin overmand. Med så lave indskud og mere end 2 millioner danske kroner der skal vindes er 24h Poker det ubestridt bedste valg hvis du vil være med i masser af gode turneringer hvor du kan vinde stort for en brøkdel af hvad man ellers skulle betale for at være med.

5 daglige Wild West Turneringer

Du vil kunne finde hele 5 daglige Wild West turneringer som varierer fra €5000 og op til €16000 i garanteret præmiepulje. At man kan spille med om så mange penge i hver turnering for det lave indskud på €0.25 må siges at være helt fantastisk, og hvis du allerede spiller hos 24h Poker i forvejen kan du vælge at bruge dine optjente VIP point som indskud. Bare 25 point koster det at deltage, og så er der ingen undskyldning for ikke at vinde en del af de mange penge som vil blive givet væk.

Om søndagen skrues forventningerne yderligere op når 24h Poker afvikler en €30000 garanteret Wild West turnering hvor du kan være med for bare €0.50. Det er næppe før set at man kan spille med om så mange penge for så små midler, så spild ikke denne chance for at tage din del i de mange spændende turneringer.

Hvis du vil være med i en af de mange events hos 24h Poker så kan du på få minutter oprette en konto helt gratis og samtidig få en bonus på op til €500 samt 30 % i rakeback hver eneste måned.

Vi ses til masser af Wild West turneringer hos 24h Poker!