Vind USD 25000 poker jackpot med Lucky Ace Poker

Der er masser af gode grunde til at kigge forbi Lucky Ace Poker. Som den førende udbyder af poker på det velkendte 888 netværk har Lucky Ace Poker i lang tid specialiseret sig i at give deres kunder den bedste oplevelse i online poker. Som ny kunde hos Lucky Ace Poker kan du få en fremragende sign-up bonus på helt op til $400 samt adgang til et stort udvalg af gratis freeroll turneringer.

$25.000 for en Royal Straight Flush

Det er dog ikke alt. Lucky Ace Poker har valgt at sætte præmierne i vejret med deres store Royal Flush Jackpot promovering. Hvis du får en Royal Straight Flush på bordene der er skiltet med mærket ”Royal” vinder du minimum $25.000 på stedet. Det er noget man kan kalde en attraktiv jackpot, og det er ganske gratis at spille med om den store jackpot. Rammer du hånden venter der som tidligere omtalt minimum $25.000 og venter til dig.

Det er vigtigt at man spille poker ved de borde der er mærket som ”Royal” borde da det kun er disse borde der er en del af denne store fantastiske promotion. Dermed har alle spillere en chance for at vinde den store jackpot og vinde $25.000 kvit og frit!

Lucky Ace Poker har masser af fremragende tilbud til alle nye kunder, og med en sign-up bonus på op til $400 og op til $100 i direkte kontant bonus er LuckyAce Poker svær at komme udenom hvis du er på jagt efter et godt tilbud.

En del af 888 netværket

Som tidligere omtalt holder Lucky Ace Poker til på det store 888 netværk der er kendt for at have markedets blødeste spillere, og dermed har det aldrig været nemmere at vinde en skilling på poker med Lucky Ace Poker. Den store side giver derudover også store præmier til deres mest loyale spillere, så det er bare med at komme i gang med at spille hos Lucky Ace Poker, og måske kunne den store jackpot på minimum $25.000 gå din vej.

Vind Royal Flush Jackpot her!