Vind en bonus med kampagne hos Betsson Poker

Påskedagene er allerede nu i gang, og hos Betsson Poker er de klar til at give dig muligheden for at vinde store bonusser.

Hver dag finder du en freeroll uden nogle krav, og der er op til $500 i præmiepuljen i form af bonusser.

Disse skal dog spilles fri bagefter, så det kan være en glimrende ide at foretage et indskud hos Betsson Poker.

På denne måde, vil man nemlig også kunne vælge frit imellem en af deres fem forskellige velkomstbonusser, der har en værdi af op til $2000.

Kvalificer dig til finalen

Betsson Poker synes du også at du skal have muligheden for at stoppe et pænt beløb ned i dine lommer i denne tid, og derfor afholder de en finale den 8. april.

Her vil der være $1000 i garanteret præmiepulje, og man kan enten komme med ved at optjene 100 FPP Point, eller ende i top 10 i en af de daglige freerolls.

Påsken er en tid hvor man skal have lov til at blive forkælet, og man kan roligt sige at Betsson Poker lever op til den påstand.

Det er dog ikke kun disse freerolls der gør det særligt attraktivt at spille hos Betsson i denne måned. Der er også andre kampagner at være med i.

Sit & Go Liga

Lige nu er der et $20.000 Sit & Go Leaderboard som du sagtens kan nå at være med i. Der er præmier til de 500 mest aktive spillere, og denne promotion slutter den 13. april.

Er det derfor turneringer på den ene eller den anden måde som du er til, så er det særdeles smart at blive kunde hos Betsson Poker.

Registrer din konto med det samme, og bliv også inviteret med til en speciel freeroll som kun er for nye indbetalende kunder.

Spil med lige her