Tjek det store udvalg hos Danske Spil

Efter at Danske Spil nu har været i gang med at udbyde poker i godt en måneds tid har flere og flere danske pokerspillere fået øjnene op for netop deres side. Her finder man nemlig et rigtig godt udvalg af poker der er kombineret med attraktive tilbud, store kampagner og ikke mindst et hav af fordele som kun er for folk fra Danmark. Hos Danske Spil sætter de nemlig en ære i at give dig de bedste muligheder for at du kan udvikle dit spil, og derfor har de også lavet en pokerskole som du gratis kan benytte dig af.

Start på en god måde

Så snart at du har tilmeldt dig Danske Spil og er klar til at lave et indskud til din konto har du mulighed for at få en bonus. Denne bonus er en 100 % af sin slags på op til 1000 kroner, og det betyder at du vil kunne få de 1000 kroner i bonus hvis du indsætter det samme beløb. Det er dog vigtigt at man indtaster koden VELKOMMEN når man foretager ens første indbetaling da det kun er på denne måde at bonussen aktiveres. Straks herefter kan du så optjene point der vil udløse bonusbeløbet.

Hold øje med hjemmesiden

En af de ting som er vigtigst at være opmærksom på som pokerspiller hos Danske Spil er deres hjemmeside. Det er nemlig her der informeres om alle deres nye kampagner og tilbud, og derfor er det klogt at holde øje med den hele tiden. Der vil nemlig både kunne findes særlige turneringer, kvalifikation til de største live events og meget andet.

Besøg Danske Spil allerede i dag og så kan du også tjekke deres store udvalg der må siges at være en ren fornøjelse for alle seriøse spillere. Du kan læse meget mere om danske spil hos PokerNet.dk