Superligaen starter igen – Stor Superliga optakt!

Så ruller Superligabolden snart igen på de mange stadions rundt omkring i Danmark. Den første kamp der skal afvikles er allerede fredag aften, hvor FC Nordsjælland får besøg af kronjyske Randers FC, der har imponeret det fleste i forårssæsonen med deres imponerende run, hvor de nu er placeret på en flot tredjeplads i ligaen lige bag FC København.

 

Læs alt om Superligaen her —>

Der er dog ikke meget der tyder på, at Randers FC skal hente FC København i toppen af Superligaen, da det ligner, at mesterskabet skal afgøres mellem FC Midtjylland og FC København. Ståle Solbakken og hans mandskab skuffede fælt i løbet af foråret, og det bliver svært for dem at hente Glen Ridderholms tropper, der er blevet styrket i vinterpausen, hvor man har hentet Superligatopscoreren Martin Pusic til klubben.

Inden vinderen af Superligaen skal kåres, skal vi dog først igennem de resterende runder af Superligaen, og vi har taget et kig på, hvilke hold der møder hinanden her i første runde efter vinterpausen.

Fredag d. 20. kl 18:30 – FC Nordsjælland vs Randers FC
Lørdag d. 21. kl.17:00 – Silkeborg vs Esbjerg
Søndag d.22: kl: 14:00 – SønderjyskE vs Hobro
Søndag d. 22: kl: 16.00 – FC København vs FC Vestsjælland
Søndag d. 22: kl. 19:00 – AaB vs Brøndby.
Mandag d. 23: kl. 19:00 FC Midtjylland vs OB.

Hvis vi skal komme med vores bud på resultaterne af den første runde, så tror vi ikke, at Randers kommer fra Nordsjælland med tre point. Den kamp lugter langt væk af en kedelig uafgjort kampe.

Silkeborg har intet vist i efteråret, og Esbjerg har solgt deres største profil. Er det endnu en uafgjort kamp vi bliver vidende til her?

Hobro har mistet momentum fra efteråret, og er et hold på vej mod bunden. Vi tror SønderjyskE snupper en snæver sejr her, selvom denne kamp også kunne ende uafgjort.

FC Vestsjælland har oprustet sig godt til foråret, men intet tyder på, at de skal få point mod FCK. Det bliver en let sejr til hjemmeholdet.

AaB vs Brøndby er en meget svær kamp at spå. Det kan blive både en pige eller en dreng. Vi tror dog mest på det oplagte resultat, uafgjort.

FC Midtjylland har hentet Superligatopscoreren, og OB har ikke vist særlig meget i løbet af efteråret. Vi tror det bliver en forholdsvis let sejr til hjemmeholdet og de kommende danske mestre.