Spil poker med verdens mest avancerede pokersoftware

PKR er det mest avancerede pokerrum på markedet, med en software som ingen andre kan matche. Få en helt unik pokeroplevelse med PKR og vind store pengepræmier.

Mange udbydere ligner hinanden

Stort set alle online pokerrum minder utroligt meget om hinanden, når man ser på hvordan deres software er bygget op. For det meste er der udelukkende forskel i farverne og de forskellige knapper der er indbygget i softwaren, og nogle gange kan du indsætte et valgfrit foto som avatar, men i bund og grund et det stort set ens det hele.

Hos PKR er der dog en verden til forskel fra alle de andre pokerrum, hvor du ikke kun ser pokerbordet fra oven, og ser på nogle inaktive avatars. Hos PKR får du adgang til et kæmpe stort interaktivt online pokermiljø, hvor du kan spille online poker som om at du selv sad ved bordet med de andre pokerspillere. Det er helt unik oplevelse, at spille PKR hvor du selv kan designe din egen figur. Du kan give ham tøj på efter egen smag, give ham ansigtsudtryk og endda måden hvorpå han bevæger sig og snakker på kan du ændre.

Ved selve pokerbordet kan du underspillet, vælge nogle faste forhåndsprogrammerede træk, og udtryk som kan være med til at psyke de andre modspillere. Du kan vælge at se på bordet fra sidelinjen, oppe fra, i first person mode og mange andre forskellige kamera vinkler.

PKR har virkelig gjort en enorm indsats for, at gøre spilleoplevelsen som ægte som overhovedet muligt. Det er næsten som at spille live poker, når du spiller online poker hos PKR.

Har du lyst til at prøve det innovative og revolutionerende online pokerrum, kan du gratis oprette dig som kunde hos PKR, og starte din pokerkarriere hos verdens mest avancerede online pokerrum.

100 % bonus og 30 % rakeback

Som ny kunde er du kvalificeret til, at modtage en solid PKR pokerbonus på 100 % op til $800 ved første indbetaling. Bruger du PKR bonuskode PKRBONUS, får du udover den store PKR pokerbonus, samtidig en stor PKR rakeback aftale på 30 %. En PKR rakeback aftale kan vise sig at være utroligt meget værd, hvis du jævnligt spiller online poker hos PKR. Det betyder nemlig at du får hele 30 % tilbage, af det samlede beløb du hver måned har betalt i rake og turneringsgebyr.

Opret PKR konto her!