Spil Happy Hour hos Full Tilt Poker og tjen ekstra point

Som pokerspiller hos Full Tilt Poker optjener du automatisk Full Tilt Point for hver cent du raker for i ægte penge spil. Dine optjente bonus point kan bruges til indskud i turneringer, veksles til bonusser og kontanter eller noget helt tredje. Online butikken hos Full Tilt Poker har et yderst fantastisk sortiment hvor der udover penge og bonusser også kan købes fjernsyn, telefoner, computere og mange gadgets.

Spar op til fede produkter

Den store bonus butik hvor man handler for points, er en god måde at spare op til en lækker præmie på. Hvad enten du er mest til elektronik, tøj eller noget helt andet, er der noget for enhver smag i  Full Tilt shopping store.

Som noget ekstraordinær har Full Tilt Poker også daglige såkaldte Happy Hours hvor du vil optjene ekstra point for alt dit spil hos Full Tilt Poker. Dermed kan du dobbelt så hurtigt spille dig til en af de helt ekstraordinære gaver ved at spille online poker hos Full Tilt Poker når der er Happy Hour.

Det store program med bonus point er en ekstra gestus som Full Tilt Poker giver deres spillere som er loyale spillere på siden. Det har aldrig været nemmere at lave det man elsker og samtidig tjene point på det og i sidste ende veksle sine optjente point til noget brugbart.

Hold øje med de mange borde hos Full Tilt Poker for at se hvornår de populære Happy Hour perioder foregår. Der vil være en smiley ud for hvert bord i lobbyen når Happy Hour er i gang. Dermed skal du blot holde godt øje med de mange borde og se hvornår du kan optjene ekstra point for alt dit ægte penge spil hos Full Tilt Poker.

Benyt koden RIDERS600

Opretter du dig som ny kunde i dag er du derudover også berettiget til at modtage en Full Tilt Poker bonus på 100 % op til $600. Benyt koden RIDERS600 når du registrerer din nye konto for at få det maksimale ud af dette enestående tilbud fra en af verdens absolut største giganter når vi snakker om online poker.

Få Full Tilt Poker bonus her!