Rasmus Dahl taler ud om sin sejr i PokerStars Sunday Million

Søndag den 19. december 2010 vil formentlig gå hen i historiebøgerne som den bedste dag hvis man tænker på online poker. To danskere havde nemlig heldet, dygtigheden og modet til at gå hele vejen i ugens to største turneringer hos PokerStars hvor de hver især stod for en sejr i både Sunday Million og Sunday Warm Up.

Et godt år for Danmark hos PokerStars

Lars Bønding fik med sin sejr i Sunday Warm Up sikret sig et godt år, og ikke mindst danske Rasmus ’bigoots’ Dahl fik en glædelig sejr da han vandt mere end 1.400.000 danske kroner, eller hvad der i amerikansk valuta svarer til $250.000 da hans sejr var en realitet. Det var også en lykkelig Rasmus Dahl som fortalte om hans vej til sejren, og også valgte at give den danske turneringsspecialist Mickey ’Mement Mori’ Petersen en del af æren for sejren der ubestridt er den største som Rasmus Dahl har lavet i sin karriere som pokerspiller.

Rasmus Dahl udtaler blandt andet følgende om sin vej mod sejren

”Jeg snakkede med Mickey tidligt på aftenen, og han sagde til mig. ‘Spil det bedste du kan. Du kan ikke ændre på udfaldet af kortene. Og hvis du vil vinde, skal du bare spille 100 % optimalt.’. Så det prøvede jeg på.”

Man kan i hvert fald sige at Rasmus Dahl lyttede til de vise ord fra Mickey Petersen, og sejren er stadig lidt uvirkelig for den unge dansker der aldrig før har været i nærheden af så mange penge. Rasmus Dahl har heller ikke et budt på hvad gevinsten skal bruges til, men han forsikrer at han stadig vil være at finde i de største ugentlige turneringer, og mon ikke der kan blive penge til et indskud eller to med den nye sejr på intet mindre end 1.400.000 danske kroner.

Læs mere om PokerStars bonus

Stort tillykke til Rasmus Dahl for den flotte sejr. Læs mere om verdens største pokerside og deres PokerStars bonus til nye spillere.