Poker bonus

Når man starter med at spille poker i dag, er det ofte online poker man først bliver introduceret for, da det er sjældent at man som helt ny pokerspiller starter med at sætte sig ind på det nærmeste live casino og sætter sig til at spille om ægte penge. Det kan naturligvis også være man starter med at spille poker med vennerne og familien, men på et tidspunkt vil man helt sikkert få så meget blod på tanden, at man gerne vil ud og finde nye ofre. Det kan heller ikke gå at man bliver ved med at vinde penge fra sin stakkels onkel eller fra sin bedste ven.

 

Hvordan tager jeg skridtet videre?

Det første man kan gøre er at spørge venner og bekendte til råds, om hvilke online pokerrum der er anbefalelsesværdige, eller man kan gøre det at man surfer lidt rundt på nettet og søger informationer om de forskellige online pokerudbydere. Det sidst nævnte vil helt sikkert være den bedste måde, da internettet rummer flere tusinder af menneskers samlede viden og erfaring om de forskellige online pokerrum. En rigtig god ide er at alliere sig med en troværdig pokerguide, som både kan råde og vejlede dig om de forskellige online pokerrum og som også samtidig kan tilføre dig nødvendig viden til dit pokerspil. På den måde kan du både udvikle dig som pokerspiller, og finde frem til de bedste online pokerrum, og ikke mindst finde de bedste tilbud blandt de forskellige online pokerrum.

 

Hvad skal jeg søge efter på internettet?

Noget af det første man bør kigge efter når man skal finde sig et online pokerrum, er hvem der kan give dig de bedste tilbud i form af forskellige pokerbonusser. I sidste ende er poker jo poker, uanset om det du spiller det ene eller det andet sted, da reglerne altid vil være de samme over det hele. Derfor kan du ligeså godt fokusere på de indirekte værdier, altså hvor meget kan du få ekstra for at spille poker hos den enkelte udbyder, udover det du vinder fra de andre pokerspillere. Jo mere du kan få fra din pokerudbyder, jo mere kan du i alt vinde, eller jo mere kan det reducere dine samlede tab. Det er bestemt ikke uvæsentligt at have denne faktor med i dit valg af pokerrum.

 

Et eksempel på vigtighed af poker bonus

Forestil dig at du selv spiller hver eneste dag hos et online pokerrum der ikke tilbyder dig en poker bonus, og din kammerat som også er startet med at spille poker, han spiller hos Party Poker. Party Poker er et af verdens største online pokerrum og et virkelig godt loyalitets program og ikke mindst et godt Party Poker bonus tilbud til alle deres nye kunder.

For at gøre eksemplet endnu mere konkret kan vi antage i begge to starter med at lave et indskud på $500, og spiller præcis de samme spil samt vinder/taber lige mange penge ved pokerbordene, over en periode på 2 måneder. Efter de to måneder er gået kan vi gøre kontoen op og konstatere at på trods af at begge parter har haft en lige stor profit/tab, så vil din kammerats poker konto have flest penge stående. Af den simple årsag at din kammerat valgte at bruge Party Poker bonuskoden RIDER500, som betyder at han fik en Party Poker bonus på 100 % op til $500. Desuden har Party Poker et yderst velfungerende poker reward program hvor du hele tiden får rabat på dit poker spil.

Hvor stor den faktiske forskel vil være på jeres poker konto, afhænger dels af hvor meget i har spillet og hvor meget i har raket i de 2 måneder. Faktum er dog at uanset hvordan man vender og drejer den vil din kammerat have et større overskud end dig, eller et mindre tab end dig. Alene fordi han har fundet et pokerrum der tilbyder en poker bonus, og hvor han er med i et VIP program eller et loyalitets program der gør at han optjener point mens han spiller. Points som senere kan omveksles til kolde kontanter eller til at købe nye bonusser for.

Ovenstående eksempel er ikke kun for at illustrere vigtigheden ved at vælge et online pokerrum der kan tilbyde dig både en poker bonus, eller/og et poker cashback program til eksisterende kunder. Det er også for at illustrere at det kan betale sig at vælge den rette poker bonuskode.

Opretter du dig eksempelvis direkte via Party Poker hjemmesiden, vil du ikke få nær så god en Party Poker bonus, som når du bruger Party Poker bonuskode RIDER500. Party Poker giver en match bonus på 100 % op til $100, hvilket vil sige at du får væsentlig mere for pengene ved at bruge Party Poker bonuskoden RIDER500.

 

Konklusion

Sørg altid for at finde de online pokerrum der kan give dig mest tilbage, enten i form af pokerbonusser eller anden indirekte værdi som kan tilføre dig mest muligt værdi, når du bruger så mange timer og penge hos en pokerudbyder. Gør dig derfor den tjeneste inden du blot kaster dig ud i det, og vælger de første og bedste poker sider at benytte dig af danske kvalitetsportaler som har lavet forarbejdet.

Som et godt eksempel på en portal som har lavet kvalitetsforarbejde for kunderne er Bonusriders.dk. Her er det et solidt overblik over de bedste poker bonusser samt yderligere anmærkning omkring hvorvidt din poker bonus og eventuelle gevinster kan betragtes som skattefrie eller ej. Det nytter jo ikke noget at modtage en poker bonus på $1000 hos et skattepligtigt rum når man ligeså godt kunne tage mode en $500 på en skattefri poker side og dermed samtidigt få mulighed for at trække gevinster hjem til Danmark uden at betale skat.

Bonusriders.dk har en fin live chat og er en side der kan rekommanderes. Dog kan Party Poker også anbefales og du kan lave din Party Poker konto her og modtage den maksimalt mulige bonus på op til $500 ved at bruge Party Poker bonuskoden RIDER500.

Spil hos Party Poker