Party Poker velkomstbonus

Party Poker Information Vurdering 10/10
Pokerrum Party Poker Party Poker Spiller Niveau 10
Webside partypoker.com Spil udvalg 10
Etableret 2001 Party Poker Party Poker Bonus Værdi 10
Licens Gibraltar Trafik 10
Software iTech Labs Download Party Poker Software 10
Bonuskode PNPARTY Kundeservice 10
Bonus kroner 3000 Vurdering - 10/10

Uanset om man er ny eller erfaren pokerspiller kan man 100 % skattefrit få en kæmpe Party Poker bonus på 100 % op til 3000 danske kroner, med bonuskoden PNPARTY.

 

Party Poker Bonus

Hos Party Poker kan du til hver en tid oprette dig som kunde, og modtage en gigantisk Party Poker bonus på 100 % op til 3000 kroner. De eneste krav er at du aldrig har haft en Party Poker konto før eller ikke har foretaget et indskud og spillet om ægte penge, samt at du er over 18 år.

Alle er velkommen hos Party Poker og der er noget for enhver smag. Hvis du først lige har lært at spille poker, kan du se frem til en masse daglige gratis poker turneringer. Her kan du både vinde rigtige penge, og adgang til både live og online pokerturneringer hvor der er store penge på spil. Hvis du ønsker at deltage i de daglige turneringer, hvor der er store garanterede pengepræmier kræver det at du har penge på din Party Poker konto. Når du laver din første indbetaling til din konto kan du ved brug af Party Poker bonuskode PNPARTY, modtage en velkomstbonus på 100 % op til DKK 3000.

 

Hvordan modtages Party Bonus

Party Poker velkomstbonussen hører til under kategorien pending bonus. Det vil sige at din velkomstbonus ikke bliver udbetalt til dig med det samme. Du skal først spille din bonus fri som man siger, i takt med du lever op til bonuskravene.

For hver gang du spiller poker online for ægte penge optjener du det der kaldes for party point. Party point er et point system der bruges til at definere værdien af dine gebyrer betalt for at spille poker. Du får 2 party point for hver gang du betaler $1 i turneringsgebyr eller for hver gang du bidrager med $1 til den samlede rake når du spiller cashgame.

Velkomstbonussen bliver delt op i 10 lige store portioner i forhold til størrelsen på din første indbetaling. Antallet af party point du skal optjene, er 6 gange bonusbeløbet, hvilket vil sige du skal optjene 600 party point hvis du eksempelvis laver en indbetaling på $100.

Så snart du har foretaget din første indbetaling, aktiveres din velkomstbonus, og du har derefter 60 dage til at leve op til bonuskravene. Alt efter hvor erfaren du er som pokerspiller, og alt efter hvilket niveau du spiller på, vil du kunne spille bonussen fri mere eller mindre hurtigt. En gennemsnitlig pokerspiller vil sagtens kunne spille den fulde bonus fri, indenfor de 60 dage du har til at spille den fri.

 

Hvor stor Party Bonus bør du vælge

Hvis man er helt ny pokerspiller, vil det være en god ide, at man på forhånd vurderer hvor meget man kan overskue, så man ikke risikerer at miste motivationen for hurtigt. Et godt råd er at man ikke fokuserer for meget på at spille bonussen fri, da det kan komme til at fylde for meget i ens spil, og kan gå udover hvordan man spiller.

Der er desværre mange der har brændt fingrene på at spille så meget som muligt i håbet om at kunne spille hele sin online poker bonus fri, i stedet for, at spille så godt som muligt. Det vil være super ærgerligt, at man mister flere penge i jagten på sin poker bonus, end man kan hente på selve poker bonussen. Et godt råd er, at man nøje vurderer følgende, inden man starter jagten på sin poker bonus, og dermed bedre kan planlægge hvad der skal til.

  1. Hvor lang tid kan man spille pr. dag, hvor man er 100 % fokuseret
  2. Hvor højt har man råd til at spille
  3. Hvor mange borde kan/vil man spille på samme tid, uden det går ud over kvaliteten af ens spil

Hvis man ved nogenlunde hvor lang tid, man kan spille pr. dag, hvor højt man vil spille og hvor mange borde man kan spille på samme tid. Kan man ret hurtigt danne sig et overblik over hvor lang tid man vil være om at spille Party Poker bonussen fri, og hvor stor en bonus man realistisk vil kunne spille fri.

Eksempelvis kan man sige, at man ved man kan spille 2 timers Sit & Go turneringer om dagen på $11 niveauet, og man kan spille 3 borde på samme tid. Dermed vil man kunne optjene 12 party point om dagen, når man betaler $1 i turneringsgebyr pr. $11 Sit & Go og får 2 point pr. stk.

Hvis altså, man siger hver Sit & Go turnering tager omkring 1 timer pr. stk. (hvis det er 9 eller 10 mands ikke turbo Sit & Go). Med et indskud på $100, skal man som sagt optjene 600 party point, og det vil dermed tage dig 50 dage at spille hele din Party Poker bonus fri.

Du kan altså netop nå det indenfor de 60 dage man har til at spille bonussen fri. Eksemplet er udelukkende til for at illustrere at det bestemt er rimelige krav som Party Poker stiller, og det bestemt er muligt for næsten alle at kunne spille bonussen fri.

Husk på bonussen bliver udbetalt i 10 lige store bidder, og skulle det ske du ikke når, at spille hele bonussen fri, men kun 70 % af den. Vil du stadig få præcis den bonus du har fortjent, og har ikke mistet mere af din bonus end berettiget. Det er netop en af de store fordele der er ved Party Poker bonussen i forhold til mange af de øvrige poker bonus tilbud du kan finde på markedet i dag.

Der findes bonus tilbud, hvor man først vil få sin bonus udbetalt når man har opnået et bestemt antal poker point, hvor bonussen ikke bliver delt op i små rater. Her kan der være en stor risiko for, at man ikke når at leve 100 % op til bonuskravene og dermed risikerer at miste hele ens bonus.

En stor fordel ved denne her bonus er at den er 100 % skattefri modsat mange andre pokerbonusser. Det betyder alligevel en del, om man kan slippe for at betale SKAT af en udbetalt bonus på 3000 eller man skal aflevere en bid af de ellers gratis penge til SKAT.

 

Verdens næststørste pokerrum

Party Poker er verdens næst største online pokerrum, og der er altid garanti for masser af trafik. Du skal derfor ikke være bange for, at der ikke er spillere nok til at kunne fylde bordene op og du vil sjældent komme til at skulle vente på at der kommer spillere til bordene.

Udvalget af pokerspil er markant større, end hos de mindre pokerrum hvor det godt kan tage tid inden pokerbordene bliver fyldt op. Hvis man har to timer om dagen til at spille poker i, har det trods alt relativ stor betydning. Eftersom man ikke er interesseret i at bruge det halve af ens tid, på at sidde og vente på de andre deltagere.

Det er gratis at oprette sig som kunde og det er muligt både at spille direkte via sin browser og via deres gratis poker software. Uanset om du bruger pc eller Mac, kan du spille poker online hos dette bundsolide pokerrum.