Party Poker sender dig til WSOP 2012

I starten af juni måned vil pokerspillere fra hele verden strømme til Las Vegas i USA. Her vil årets udgave af World Series of Poker nemlig finde sted, og hvis du kunne tænke dig at komme med kan det gøres gratis. Party Poker vil nemlig gerne have så mange af deres kunder med til det store brag i den varme ørken, og derfor afholder de fra den 27. februar og helt frem til den 17. juni et væld af satellitturneringer der alle kan sikre dig en plads ved den grønne filt.

Muligheder

Hver dag afholder Party Poker op til flere forskellige kvalifikationsturneringer til ugens finale. Du kan blandt andet gratis tilmelde dig deres freeroll der vil sikre 25 spillere vej til de indledende heats. Alternativt kan man også bruge f.eks. $9 på at købe sig ind i de daglige WSOP Sub Qualifier Speed turneringer der sender 1 ud af 10 spillere videre til den sidste semifinale. Mulighederne er derfor helt åbne for dig, og ligegyldigt om du vil bruge penge eller ej, kan Party Poker være din vej til WSOP 2012. Vælg derfor at oprette en konto snarest muligt så du også kan komme med til USA når verdensmesterskaberne i poker finder sted endnu engang.

Et godt tilbud

Udover muligheden for at kunne komme gratis med til World Series of Poker, er der også et fast tilbud til nye danske spillere hos Party Poker. Du kan nemlig få en velkomstbonus på op til 3.000 kroner på din første indbetaling af penge. Med denne bonus er du sikret en formidabel start der kan give dig op til flere kapitalindsprøjtninger til din konto.

Tjek alle mulighederne for hvordan du kommer med til WSOP 2012, og få din 3000 kroner Party Poker bonus hos PokerNet.dk

Kom til WSOP nu