Odds på din iPhone

Der er løbet meget vand gennem åen, siden man for år tilbage var nødt til at finde vej til sin lokale kiosk eller supermarked for at oddse på sportskampe. I dag har spilbranchen nemlig udviklet sig med hastige skridt, hvorfor der i dag er et væld af muligheder, når man ønsker at prøve lykken med odds på sportskampe.

Mange danskere har således en eller flere apps på sin iPhone, hvorfra det er muligt at oddse.
Odds på sportskampe kan nemlig være dynamiske, hvor ændringer i holdopstillingen, skader eller andre forhold kan være med til at påvirke oddset på en kamp.

 

Spil med helt op til kampstart

Alt dette kan man imødegå med en bettingapp til sin iPhone. På den måde er du nemlig ikke afhængig af, at du skal oddse, når du er i kiosen, eller når du sidder ved din computer.

Med en app kan du nemlig følge med i optakten til kampene på farten. Hvis hjemmeholdets stjerneangriber eksempelvis er på bænken, eller hvis de vælger at prøve sig af med en eksotisk tre-backkæde, kan du bruge dette i din bedømmelse af det enkelte odds.
Endvidere giver en app dig mulighed for, at du altid kan bette – når som helst, hvor som helst.

Hvis du derfor har glemt at oddse på weekendens Premier League-kampe eller lignende, kan dette med lethed gøres, uanset hvor du måtte være.

 

Betting på iPhone har aldrig været nemmere

Når du vælger at oddse på din iPhone, behøver du intet NemID eller andet. Alt det kræver er, at du har en bruger, ligesom du skal have nogle penge til at stå på din konto.

Til iPhone findes der et hav af udbydere af odds – ligefra Bet365 til Tipico. De fleste udbydere har masser af forskellige sportsgrene fra alverdens forskellige lande, hvorfor der er rig muligheder for at finde odds, der kan friste din indre spillehaj. Flere af de bettingsider, der ikke har en app, tilbyder, at du kan spille via et mobilvenligt site.