Kvalificer dig til EMOP 3 hos 24h Poker

Det er ved at være tid til tredje omgang af European Masters of Poker. Arrangørerne bag denne spændende turneringsserie er som altid Entraction netværket som giver alle spillere mulighed for at komme med til en af deres fede live turneringer rundt omkring i Europa. Næste stop er EMOP Dublin hvor der fra 28-31. juli vil blive spillet en spændende turnering med hundredevis af ivrige pokerspillere. Du har mulighed for at vinde en lækker pakke til EMOP 3 Dublin hver uge hos 24h Poker.

Online finaler hver søndag

Der vil hver søndag blive spillet en online finale hvor de bedst placerede spillere vil vinde en komplet pakke til en valgfri EMOP turnering. Det er dog ikke kun Dublin der får besøg af folkene bag Entraction netværket, EMOP gæster nemlig også Barcelona i slutningen af september. Helt præcist er det fra den 29. september til den 2. oktober at EMOP igen vil være at finde i Barcelona hvor danske spillere også før har præsteret flotte resultater.

Med det forholdsvis lave indskud på €1500 er EMOP en oplagt turnering for erfarne spillere som ikke har midlerne til at deltage i de største live turneringer endnu. På trods af at indskuddet er en del lavere end konkurrerende turneringer er der maser af store præmier på spil i hver omgang af EMOP.

Hvis du godt kunne tænke dig at vinde en pakke til den næste store EMOP turnering så skal du lave en konto hos 24h Poker og så kan du gennem deres satellitturneringer se frem til en oplevelse udover det sædvanlige når EMOP besøger både Dublin og Barcelona i år.

Få bonus og rakeback

Tjek desuden den store €500 bonus som 24h Poker tilbyder samt deres valgfrie VIP aftaler som enten kan give dig 30 % rakeback eller op til 45 % i VIP cashback.

Få 24h poker rakeback hos rakeriders.dk