Jan V. Sørensen videre ved Master Classics of Poker

Hvis der findes rutinerede pokerspillere, så falder Jan V. Sørensen uden tvivl i denne kategori. Den tidligere professionelle fodboldspiller har siden karriere stoppet på grønsværen haft den grønne filt som arbejdsplads, hvilket blandt andet har resulteret i to WSOP armbånd og flere andre store resultater.

Tog sejren i 2008

Faktisk kom den sidste i 2008 udgaven af Master Classics of Poker i Amsterdam, hvor Jan V. Sørensen sejrede på et finalebord med blandt andre danske Rasmus ”Jungleras” Nielsen på bordet. Nu kan Jan V. Sørensen så gentage denne bedrift, da han i går spillede sig blandt de sidste 45 spillere i årets udgave og dermed får muligheden for at tilføje godt €400.000 til præmieudbetalingerne.

Før tredjedagen i poker turneringen har Jan V. Sørensen 71.400 chips at gøre godt med, hvilket svarer til lige under gennemsnittet på 83.000 chips. Dette rækker til en øjeblikkelig 24. plads blandt de resterende, og der skal dermed arbejdes for sagerne i dag.

De første præmieudbetalinger starter med 27 spillere igen, der alle bliver præmieret med €10.458. Vi er dog ganske sikre på at Jan V. Sørensen har noget større i tankerne for turneringen, hvor han kan blive den første dobbelte vinder, hvis det skulle lykkes.

Andre store navne er også med

Tilbage blandt sidste 45 spillere finder man dog stadig andre kendte navne i form af Rob Hollink og Pieter de Korver, hvilke begge har vundet den prestigefyldte EPT Monte Carlo. Vores penge ligger dog stadig hos Jan V. Sørensen, der med sin rutine og lidt held vil kunne spille sig frem til finalebordet.

Til sidst vil vi ønske Jan V. Sørensen held og lykke i dag og håber at se ham på finalebordet.

Vil du læse mere om poker turneringer, vil vi desuden anbefale denne side.