Jackpots hos LittleWoods Poker

Den ubeskrivelige fornemmelse det giver når man rammer en jackpot er svær at sammenligne med andre ting. Det er nemlig i det øjeblik at man står over for en udbetaling i den helt store klasse, og LittleWoods Poker gør det nemmere end nogensinde før at vinde en stor præmie for ens største hænder i poker.

Du kan døgnet rundt spillet med i et stort udvalg af cash games hvor en Royal Flush Jackpot vil være på højkant. For at udløse den store jackpot skal du ramme en Royal Flush og så vil du kunne vinde din del af mindst $5000.

Find jackpot bordene

For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde disse intense og spændende jackpot borde skal du bare kigge efter de borde i lobbyen som har et ( royal ) logo efter sig. Sætter du dig ved et af disse borde kunne din næste Royal Flush nemlig indbringe dig masser af kolde kontanter, og jackpotten vil hele tiden være på mindst $5000 for at sikre rigeligt med spænding til alle spillere som spiller ved disse borde.

Du kan spille på disse borde hele tiden hos LittleWoods Poker, og som en ekstra god gevinst kan du også få £50 direkte ind på din konto når du opretter dig som kunde. 25 % af din sign-up bonus vil nemlig blive sat direkte ind på din konto til at spille med lige så snart dit første indskud er foretaget. Siden at du får op til £50 direkte ind på din konto er LittleWoods Poker et unikt sted at spille online poker, og med de store jackpot borde er der bare endnu flere gode grunde til at spille hos denne gode udbyder af online poker.

Spil med på jackpot bordene hos LittleWoods Poker og få op til £200 i bonus. Få Littlewoods Poker bonus.