Interessant HeadHunter turnering hos Mermaid Poker

Det er desværre ikke alle der kan være med når de store søndagsturneringer bliver spillet. Indskuddene er nemlig forholdsvist høje da præmiepuljerne også er pumpet godt op, men heldigvis findes der et glimrende og underholdningsfyldt alternativ hos Mermaid Poker hver eneste søndag. På denne dag har du nemlig chancen for at spille med i en €10.000 garanteret HeadHunter turnering hvor der er masser af præmier på spil.

Det smarte ved denne turnering er at man udover den høje præmiepulje også kan vinde et kontant beløb for hver modstander man sender ud af turneringen, og samtidig vil din egen bounty blive forhøjet så det er med at passe på.

En af de helt klare fordele ved denne turnering er at indskuddet blot lyder på €30+€3 og dette er et beløb som er overkommeligt for langt de fleste spillere. Man skal desuden tænke på at dette er en stor turnering, så der sker absolut ikke noget ved at investere lidt ekstra penge i netop den her event.

Mere end €1800 i førstepræmie

Hvis du enten køber dig direkte ind eller kvalificerer dig til turneringen kan du gå hjem med mindst €1800 i skattefri gevinst hvis du skulle gå helt til tops og blive vinderen af turneringen. Det er en betragtelig præmie som er rigtig flot når man tænker på hvor lidt det koster at spille med, og skulle flere spillere være med end hvad den garanterede præmiepulje rækker til vil der blot være endnu flere penge at vinde.

Værdien er ikke til at tage fejl af, og du kan spille med hver eneste søndag. En stor fordel ved netop denne turnering er at den starter allerede 17.00 dansk tid og derfor er særdeles god for danske spillere. Systemet med at der en bounty på hvert spillers hoved øger blot underholdningen og giver dig masser af chance for at tjene ekstra meget ved at være med.