Information om player points hos Mermaid Poker

Når man spiller poker om rigtige penge hos Mermaid Poker vil man automatisk optjene FPP point for den rake man bidrager med, og disse point er faktisk værd at studere lidt nærmere. De bestemmer nemlig hvor høj en status du får i deres VIP program, og derfor kan det være en god ide at være ekstra flittig ved bordene så man får de største fordele. Ligegyldigt om du spiller turneringer eller cashgames vil Mermaid Poker give dig 1 FPP point for hver €0.25 du betaler i rake, og ved blot at optjene 500 af disse vil du blive Bronze spiller i VIP programmet.

Det kræves der

VIP programmet indeholder i alt 5 niveauer. Det første af slagsen er det tidligere omtalte Bronze, og herefter følger Sølv, Guld, Platin og endeligt Elite. Hvis du f.eks. bliver Elite spiller får du adgang til hele 3 freerolls der har en værdi af henholdsvis €500, €1000 og €2000. Derudover er der også 30 % i rakeback til dig, så du får bare endnu mere værdi hvis du formår at være flittig med FPP pointene hos Mermaid Poker. Ydermere kan det nævnes at VIP programmet er åbent for alle, så der er også en plads til dig.

En vellidt udbyder af poker

Mermaid Poker har i mange år været et af de mest populære pokersites i Danmark, og det har primært været på grund af deres høje kvalitet af kundeservice kombineret med store kampagner og faste tilbud. Disse værdier lever Mermaid Poker stadig op til den dag i dag, og du kan være helt sikker på at du finder en pokerside der falder i din smag hvis du bare opretter en konto og går i gang med at spille.

Besøg Mermaid Poker allerede i dag og gå i gang med at optjene FPP point.

Prøv Mermaid Poker