Hvem har den bedste pokerbonus?

question-markSom online pokerspillere bliver vi konstant mødt af tilbud om pokerbonusser, rakeback aftaler og VIP programmer, og mange nye spillere har mere end svært ved at finde hoved og hale i hvem der har den bedste pokerbonus, den bedste rakeback aftale eller det bedste VIP Program.

Det er klart, at størrelsen spiller en rolle. Nogle siger, at størrelsen ikke betyder noget, men vi har hørt fra pålidelige kilder, at det er noget folk med en lille bonus siger.

Derfor bør man som pokerspiller altid kigge efter størrelsen først og fremmest, men man bør selvfølgelig også kigge nøje på de krav, som stilles til bonussen og hvad der skal til at spille den fri. Det hjælper f.eks. ikke noget at have en poker bonus på $5000, hvis det kræver 1 million player points at spille den fri. Og slet ikke, hvis man skal betale $1 i rake for hvert bonus point. Det betyder nemlig, at du så skal rake $1 mio. for at få $5000 i bonus. Og ja, det giver sig selv, at bonusværdien derfor er alt, alt for lav.

Heldigvis er det som regel sådan at markedet automatisk dikterer, hvor store krav pokersiderne kan stille til deres bonusser. Er kravene for strenge, går spillerne bare andre steder hen. Derfor har alle pokersider i det danske spillemarked da også bonusser, som er rigtigt attraktive. Disse kaldes velkomstbonusser eller sign up bonusser, og de er faktisk så attraktive, at man kun kan få denne bonus én gang. Nemlig første gang man opretter en konto.

Velkomstbonus og reload bonus

Du får altså kun én velkomstbonus pr. konto du opretter, men der er jo ingen der siger, at du ikke kan spille bonus fri på mere end ét pokersite. Dog anbefaler vi ikke, at du forsøger at spille mere end én bonus fri ad gangen. Alle bonusserne har nemlig en tidsfrist forbundet med sig, som betyder, at du måske har 60-90 dage til at spille din bonus fri. Hvis du derfor har gang i flere bonusser på samme tid, kan det ende med, at du slet ikke får spillet noget som helst fri, og når alle dine bonusser er udløbet, kan du ikke få en ny… Eller, det kan du godt i særlige tilfælde, men dette gælder dog ikke velkomstbonussen. Når løbet er kørt, er det kørt. Nogle pokersites kører dog med dét de kalder en reload bonus, hvilket betyder, at hvis du sætter penge ind på kontoen, og benytter dig af en særlige kampagnekode (som du typisk modtager pr. email eller finder på deres hjemmeside), vil du kunne få en reload bonus.

Vores anbefaling lyder: Kig efter en stor bonus, men sørg også for at kigge på kravene der følger med. Hvor mange point skal du optjene for at få bonussen udbetalt, og hvad kræver det at optjene 1 player point? Dette er meget vigtigt, så du ved hvor meget du skal spille, før du får bonussen udbetalt. Nogle pokersites tilbyder forskellige størrelser velkomstbonusser fra f.eks. $25 op til $2500, og her er det også vigtigt at du laver et regnestykke på hvor meget du kan nå at spille fri. Vælg en bonus der passer til den mængde poker du spiller, så du ikke kommer til at tage en bonus, som du ikke kan nå at spille fri. Men lad også vær at tage for lille en bonus, så den er spillet fri efter én dag.

Kort sagt: Læs pokersidernes beskrivelser af deres bonusser og vilkår og betingelser for disse, før du sætter penge ind og aktiverer din bonus.

Held og lykke ved bordene!