Hent 2 valgfrie Super Liga billetter hos Betsafe sportsbetting

Skynd dig at oprette en ny konto hos Betsafe sportsbetting. Så får du 2 Super Liga billetter til et valgfrit hold. Opret dig som ny kunde inden d.15. november.

Ikke nok med at Betsafe sportsbetting er hovedsponsor for den danske Super Liga. De er oven i købet også blandt de mest gavmilde online bookmakere på markedet. De giver nemlig hele 2 valgfrie Super Liga billetter, til alle dem der opretter sig som kunde hos dem, og laver et indskud på mindst 100 kroner inden d.15. november.

Det er næsten ikke til at tro det er sandt, men den er nu god nok. Alle dem der opretter sig som ny kunde, og samtidig laver deres første indbetaling inden d.15. november. De får både matchet deres første indskud med 100 % op til 1.000 kroner, og mulighed for at vælge 2 Super Liga billetter til et valgfrit hold.

Det eneste man skal gøre, når man har oprettet sig som kunde, og man har fået lavet sit første indskud. Det er at udfylde en formular, så Betsafe Sportsbetting kan få at vide, hvilket hold man ønsker at modtage billetter til.

Det er dog vigtigt, at du ikke glemmer den store matchbonus som du også får, i forbindelse med dit første indskud. Det er nemlig i den forbindelse, at du kan score helt op til 1.000 kroner i skattefri indskudsbonus. Alle pengene op til 1.000 kroner du indskyder, vil blive fordoblet med det samme.

Indbetaler du eksempelvis 200 kroner, så får du altså 200 kroner ekstra. Men hvis du indbetaler 1.000 kroner eller mere, så vil du automatisk opnå den maksimale indbetalingsbonus som Betsafe sportsbetting giver til alle deres nye kunder.

Det er 100 % gratis at oprette sig og registrere sig som kunde, og det tager ikke mere end maksimum et par minutter. Så det er i hvert fald ikke tiden der skal være afgørende for, om du vælger at oprette dig som kunde hos Betsafe sportsbetting.

Betsafe sportsbetting har et gigantisk udvalg af odds og spiltyper, så du kommer med garanti ikke til at mangle spil du kan oddse på. Der kan spilles på mere end 20 forskellige sportsgrene fra hele verden. Så det skulle da være mærkeligt, hvis der ikke også er noget der kan interessere dig.