Gigantisk Bad Beat Jackpot vundet hos Ultimate Bet

De fleste pokerspillere kan skrive under på hvor smertefuldt det er, når man bliver udsat for de rigtig store bad beats i poker. Det kan være at dine esser bliver knækket af 2 konger, eller det der er værre, men engang imellem kan et rigtig stort bad beat faktisk udløse en massiv gevinst, både for taberen af hånden, og vinderen.

Mange har en Bad Beat Jackpot

Således kører mange af de store pokersites rundt omkring i verden med Bad Beat Jackpots, som ofte bliver udløst hvis en spiller taber med fire ens til højere fire ens eller til en straight flush eller Royal flush med fire ens eller bedre.

Det var lige præcis det der skete for spilleren ’KAPPIT’ der spiller poker hos Ultimate Bet. Hun havde sat sig til rette ved et $0.25/$0.50 No Limit Holdem Cashgame bord og håbede på at vinde et par håndører, men at hun skulle vinde et 6-cifret beløb i dollars havde den ældre kvinde nok aldrig drømt om. Drømmen blev dog til virkelig, da en bad beat jackpot i form af hele $218.1175,75 blev udløst, idet hendes Quads i 9’ere blev slået af modstanderens Quads i Damer.

Således var det store bad beat en realitet og med det samme blev den massive jackpot udløst. ’KAPPIT’ tog som sagt sin del af den store jackpot med over $200.000 i gevinst, men også modstanderen der slog ’KAPPIT’, nemlig spilleren ’CIBV’ kunne tage $109.057,85 hjem for den flotte hånd, og samtidig fik alle øvrige spillere ved bordet $1000 hver direkte ind på deres konto. Som om det ikke var nok fik samtlige 610 spillere som på daværende tidspunkt spillede Texas Holdem No Limit Cashgame med blinds på $0.25/$0.50 også en bonus på $89,36.

Få $1100 i bonus

Få selv del i nogle af de store bad Beat jackpots på nettet ved at oprette en konto på Ultimate Bet i dag. Lige nu kan du modtage en fantastisk $1100 bonus på første indskud, plus få 30 % Ultimate Bet Rakeback lige her.