Fremragende kundeservice hos Classic Poker

Classic Poker har i mere end 4 år sat standarden for hvad man forvente, når man skal benytte sig af kundeservice og er dansk pokerspiller. Som et af de få pokersites på internettet er Classic Poker både drevet og ejet af en dansk spiller. Henrik Witt står for den daglige drift hos Classic Poker, og han er også selv ansvarlig for den personlige danske kundeservice. Med dansk support 18 timer i døgnet er du få minutter fra at blive hjulpet med eventuelle problemer eller spørgsmål du måtte have i forbindelse med dit spil hos Classic Poker.

Unik kundeservice

De fleste udbydere af online poker har en meget begrænset form for kundeservice, og ofte vil man skulle døje med medarbejdere som hverken taler dansk eller er til at få kontakt med via telefon. Classic Poker tilbyder dig både at skrive en mail på dansk og få dansk svar, eller blive ringet op af deres kompetente medarbejdere. Der findes ingen øvrige poker sider der tilbyder at man kan blive ringet op af professionelle medarbejdere og endda blive betjent på dansk. På denne måde sætter Classic Poker en ny standard for hvad man kan forvente som dansk pokerspiller.

Til daglig holder Classic Poker til på Boss Media netværket som i mange år har været kendt for at være et særdeles godt netværk at spille på. Du finder tusindvis af øvrige spillere fra Europa som sidder klar ved den virtuelle filt, og som spiller hos Classic Poker får du også en lang række attraktive fordele.

200 % bonus til alle nye kunder

Nye spillere som endnu ikke har oprettet sig hos Classic Poker vil få en 200 % sign-up bonus på op til €1.000. Udover denne meget fine bonus vil alle spillere også få 30 % i rakeback hver måned. Eneste krav for at få rakeback er at man raker for minimum €100 i den forløbne måned.

Få rakeback her!