Fortune Poker afholder VIP freerolls

Hos Fortune Poker har pokerspillere i mange år levet godt af den ekstravagante service som folkene bag siden tilbyder deres mest loyale spillere. Der er nemlig noget helt særligt ved at spille hos Fortune Poker, og hvis du er en af dem som godt kunne tænke dig at få noget mere ud af dit spil kan du med fordel åbne en konto helt gratis. Fortune Poker tilbyder alle nye spillere en fantastisk flot 200 % sign-up bonus på op til €1000. Bonussen er en af de bedre på markedet, og hvis du er aktiv ved bordene kunne du blive inviteret med til VIP freerolls.

Lidt ekstra til de loyale spillere

Fortune Poker vil nemlig gerne give lidt ekstra godt til de spillere som vælger at bidrage godt til siden, og derfor vil aktive spillere blive inviteret med til enestående VIP turneringer hvor man kan få lov til at konkurrere om tusindvis af euro helt gratis. Hele €5000 bliver delt ud til spillere hos Fortune Poker hver måned i disse lækre VIP freerolls, og hvis du f.eks. raker for €1500 eller mere på en måned får du automatisk adgang til en stor €3000 VIP freeroll hvor maksimalt 50 spillere kan deltage.

Det smarte ved disse VIP freerolls er at de udelukkende er for spillere hos Fortune Poker, og på den måde giver de dig en uhørt høj værdi som du næppe finder lignende hos konkurrerende sider på det store Boss Media netværk.

I starten af hver måned vil tallene på ens rake blive gjort op fra den forrige måned, og hvis du gennem dit spil har kvalificeret dig vil Fortune Poker sende dig en e-mail om at du er inviteret med til disse lækre turneringer der nemt kunne give din bankroll en ekstra kapital indsprøjtning.

Få din bonus og spil med

Få din €1000 bonus hos Fortune Poker i dag og spil med i VIP freerolls hver måned.

Spil hos Fortune!