EMOP 2011 programmet klar med seks turneringer

EMOP er Entraction netværkets eget svar på de store EPT og WPT turneringer, hvor EMOP til forskel fra EPT og WPT har et væsentligt lavere indskud, byder de til sammenligning på mindst ligeså meget spænding og action.

Rimelige indskud

Typisk ligger indskuddene til EMOP omkring €1.000 – €1.500, så der er altså noget større mulighed for at der er flere der har økonomi til at opleve suset ved at spille en større live pokerturnering. EMOP eller European Masters Of Poker som det også hedder, har eksisteret i 2 år nu, og 2011 bliver således deres 3. sæson. Her vil der være hele 6 planlagte destinationer hvor du kan komme til at spille live poker, med andre store pokerprofiler.

Sidste år havde vi en dansker med på finale bordet ved EMOP Barcelona, hvor Damir Horozic spillede sig frem til en imponerende 5. plads til hvad der svarer til ca. 140.000 kr. I år starter det hele på Gran Canaria og det er faktisk allerede om 13 dage du kan deltage ved EMOP Gran Canaria på det smukke Las Palmas. Hvis du har lyst til at deltage kan du vælge at købe dig direkte ind for et indskud på €1.300, eller du kan forsøge at kvalificere dig via 24H Poker. Her kan du rent faktisk vinde din adgang ganske gratis til EMOP Gran Canaria, da de d. 7. og d. 9. januar afholder to freerolls med et indskud på henholdsvis 200 VIP point og 300 VIP point. Der vil være en pakke garanteret i hver turnering og de starter kl. 20.15 dansk tid.

24h Poker er de største på Entraction

24H Poker er det største online pokerrum på Entraction netværket og de er yderst generøse overfor deres kunder. Alle nye kunder hos 24H Poker får helt automatisk tilbudt en bonus på 100 % op til €500 på deres første indbetaling, uden brug af en bestemt 24H Poker bonuskode. Desuden kan du også få en 24H Poker rakeback aftale på 30 % ved at oprette dig hos www.Rakeriders.dk. Det er helt sikkert ikke kun til EMOP Gran Canaria du vil kunne kvalificere dig igennem 24H Poker. Derfor anbefaler vi at du holder øje med lobbyen hos 24H Poker når du er oprettet hos dem, så du kan vinde din adgang til de andre EMOP turneringer.

Her kan du se det fulde EMOP 2011 program:

20.-23. januar – EMOP Gran Canaria
23.-26. marts – EMOP Lissabon
2.-5. juni – EMOP Tallinn
28.-31. juli – EMOP Dublin
september – EMOP Malta
november – EMOP Barcelona

Læs mere om 24h Poker