Deltag i nordisk mesterskab i poker hos NordicBet Poker

I den første uge af oktober måned er NordicBet Poker værter for en enestående online turneringsserie kaldet det nordiske mesterskab i poker. Du har også mulighed for at være med i en af de mange turneringer, og hvis du skulle stryge til tops venter der masser af fede ekstra præmier.

NordicBet Poker giver nemlig intet mindre end 26 pakker væk til deres store live turnering i Tallinn såvel som hele 2 sæder til Master Classics of Poker i Amsterdam. Med så mange flotte præmier på spil er du nød til at være en del af de deltagende pokerspillere og forsvare de danske farver.

Turnering hver dag

Når oktober er gået i gang betyder det også startskuddet for denne kampagne, så det kan være en god ide at få oprettet en konto hos NordicBet Poker i god tid. Lige så snart du har oprettet dig kan du frit vælge mellem enten €25 i kontant bonus eller helt op til €1000 i normal sign-up bonus. Turneringerne i det nordiske mesterskab vil bestå af en turnering for hvert land der tæller Sverige, Finland, Norge og Danmark og en endelig finale hvor alle kan være med.

Vind pakke til 50000 kroner

Skulle du vinde finalen i dette nordiske mesterskab eller blive nummer to, kvitterer NordicBet Poker med en pakke til Master Classic of Poker I Amsterdam med alt inkluderet.

Det kræver nemlig sin spiller at ende i toppen af den store online finale, så derfor vil NordicBet Poker gerne give dig chancen for at vise dit værd i en af de helt store live turneringer der spilles i Europa. Både indskud, rejse og hotel er inkluderet, så sørg for du ikke går glip af finalen der spilles hos NordicBet Poker den 9. oktober 19.00 dansk tid.

Opret din konto her!