De sidste danskere er ude af EPT Barcelona 2010

Det sidste danske håb er nu blevet slukket efter at Martin Bjerring Hansen & Anders Bisgaard Rasmussen begge måtte se sig selv slået ud af den store turnering med et lille cash til følge. Det var dog ikke uden danskere i enden af det tunge felt ved turneringen der var håbet på da danskerne havde gjort sig klar til dette års udgave af EPT Barcelona.

Der var lagt op til dansk sejr

Med danske navne som Thomas Frøslev, Theo Jørgensen, Jonas Klausen og Uffe Holm for blot at nævne et par stykker var der lagt i ovnen til en stor dansk succes, men sådan skulle det bekendt ikke gå.

Thomas Frøslev var ellers manden der lagde en formidabel start og fik bygget sin stack hurtigt op i knap 130.000 hvilket var et godt stykke over de 30.000 chips som alle spillere startede med i turneringen, det blev dog et uhyre farligt bord med blandt andet Bertrand ’ElkY’ Grospellier der knækkede Frøslev der måtte se sig selv ude af turneringen lige så hurtigt som han startede.

Det bedste danske navn blev desværre Martin Bjerring Hansen som måtte give op på en 81. plads der gav danskeren et cash på €9.000, skarp forfulgt af Anders Bisgaard Rasmussen der sluttede på en 111. plads der var €7.500 værd.

Ingen af de øvrige danskere virkede ikke til at kunne finde de gode takter fra de øvrige store europæiske turneringer, og således er feltet i turneringen nu totalt renset ud for danske navne.

Longobardi fører turneringen an

Turneringen føres i øjeblikket af spilleren Alessandro Longobardi der har lagt sig i spids for turneringen med en foreløbig chip´stack på imponerende 1.080.000 chips som svarer til ca. 3 gange average som spillet er nu.

Der venter vinderen af den store turnering €825.000 efter at små 800 spillere valgte at betale det €5.000 dyre buy-in som turneringen kostede.

Spil EPT kvals på PokerStars