Betsafe Poker har 5 gode bonusser

Hvis du ikke var klar over det, er Betsafe Poker faktisk et af de mest populære steder at spille online poker på internettet.
Det skyldes at de har en meget stor dedikation til at give deres spillere de bedste tilbud måned efter måned, og går du med tankerne om at oprette en konto hos dem, er der yderligere værdi at hente.
Betsafe Poker tilbyder nemlig 5 store pokerbonusser til alle nye kunder, og de har en værdi af helt op til $2500.
Du bestemmer selv hvilken bonus du vil modtage, og så snart at det krævede antal player points er optjent, vil beløbet blive overført til din konto.

Ekstra tilbud

Foruden en stor bonus, er der også en ekstra gulerod for dem der indsætter penge hos Betsafe Poker for første gang.
Dette vil nemlig udløse adgang til deres populære $500 New Player Freeroll som bliver spillet hver torsdag 19.30 dansk tid.
Du har derfor kun noget at vinde på at oprette dig som kunde hos denne udbyder, og der er også mange andre tilbud man kan se nærmere på.
Betsafe Poker er nemlig også værter for de bedste kampagner, og måske verdens bedste VIP program.

Optjen cashback nemt

Som loyal spiller hos Betsafe Poker, skal du selvfølgelig have en belønning for al din aktivitet ved deres ægte penge borde, og derfor tilbyder de op til 40 % i cashback.
Måden det hele foregår på, er ved at du optjener et givet antal player points på et månedligt eller årligt basis, og alt efter hvor flittig du så er, vil du modtage en belønning for din indsats.
Alle spillerer der er berettigede til cashback, vil få deres penge udbetalt den første dag i hver måned, så man har noget ekstra at se frem til i al den tid man spiller hos Betsafe Poker.

Få din bonus hos Betsafe